Bekijk onze producten

Dit is natuurlijk waar het allemaal om gaat: onze producten. Onze groenten, kruiden en bloemen, geteeld op de Utrechtse volle grond, zijn onderscheidend in hun smaak. Zoiets heb je nog nooit geproefd!

Hieronder presenteren wij met trots een aantal van onze producten. Lees meer over hun unieke smaak en toepassingen en doe inspiratie op voor het volgende feestmaal dat je op tafel gaat zetten. Ben jij nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben?

Vraag dan nu een overzicht van ons huidige aanbod aan.

  • De karakteristieke witte bollen zijn opgebouwd uit kleine witte bloempjes met een frisse uiensmaak.   Wilt u meer informatie over deze cress of andere cressen?..
  • Fenegriek is kruidig en enigszins bitter en nootachtig. Het kruid is populair als kiemgroente en combineert bijvoorbeeld goed met brood, curry of kaas. Wilt u..
  • De bloemen van het Muskus Kaasjeskruid of 'Musky Malva'  is wat zachter, lichter van kleur en kleiner dan zijn grote broertje: het Groot Kaasjeskruid of..
  • Dit aromatische kruid is onmisbaar in de Franse keuken! We oogsten de jongste toppen omdat deze de zachtste textuur en smaken bevatten. Wilt u meer..
  • De jonge groeitoppen van de Verveine of 'Citroenverbena' staan bekend om hun bijzonder fris citrus aroma. Wilt u meer informatie over deze cress of andere..
  • De Lavas plant wordt ook wel Maggiplant of Maggikruid genoemd, vanwege het intens hartige 'umami' aroma. De bloemen kunnen worden gebruikt als smaakgever of versterker...

Service op Maat

Met ons wekelijkse assortimentsoverzicht weet jij welke cressen je kunt bestellen, daar kun je van op aan. Maar wil jij zeker weten dat je altijd precies die ingrediënten in huis hebt om jouw gasten te laten genieten? Wij denken met je mee! Grote aantallen, exclusieve cressen of juist elke keer een andere hoeveelheid? Wij maken het waar met onze services op maat.

Vaste Menukaart Service

Staan onze producten voor een langere periode op jouw menukaart? Wij zorgen dat de producten op vaste dagen worden geoogst, zodat jij je gasten elke dag weer kunt verrassen.

Variërende Hoeveelheid Service

Ben jij op zoek naar leveringen die om de zoveel tijd veranderen? Dat is voor ons geen probleem! Wij oogsten en verpakken elke hoeveelheid cressen voor jou op maat.

Exclusieve Teelt Service

Wil jij je eigen bedjes met een bepaalde koolmosterdsoort of misschien een speciaal kruid? Wij telen exclusief op jouw verzoek, precies wat jij wilt.

Grote Volumes Service

Heb jij grotere volumes nodig gedurende een langere periode? Wij gaan voor jou aan de slag en planten velden aan. Daarnaast komt jouw levering natuurlijk in passende verpakkingen

Een compleet overzicht van ons huidige aanbod

Bij onze producten heb je al een indruk gekregen van onze mooie microgroenten: van verovende cressen, karaktervolle kruiden tot bijzondere bloemen. Met aandacht en ambacht zorgen wij voor smaak, die jou gaat verrassen! Nieuwsgierig? Vul het onderstaande formulier in om ons huidige aanbod te bekijken.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Bestel nu je cressen en kook met smaak!

Met onze kruiden, groenten en bloemen willen wij smaak toevoegen aan de wereld. Wij verbouwen op volle grond, zonder kunstmest en met de beste zaden. En dat proef je! Nieuwsgierig naar onze producten? Vraag dan nu ons wekelijks assortimentsoverzicht aan en bestel. Je kunt tot 4 uur ‘s ochtends je bestelling doorgeven. Wij oogsten nog diezelfde dag!

Opvragen Overzicht